Otopark Sistemleri

Ana Sayfa/Referanslar/Otopark Sistemleri
0212 278 4405

HızlıPark Ultrasonik Otopark Yönlendirme Sistemleri ile Park Sorunu Sona Eriyor...

Otopark alanlarının daha verimli kullanılması, araç sahiplerinin daha güvenli, çabuk ve konforlu park etmesi, zamanını daha verimli kullanabilmesi için Dijital Mühendislik olarak ileri teknolojili çözümler üretiyoruz. Bu amaçla HızlıPark Ultrasonik Otopark Yönlendirme Sistemini geliştirdik. Bu sistem otomatik olarak araçları park yerinin boş alanlarına doğru yönlendirmekte, işletme maliyetlerini düşürmekte, otoparkta yer arama sorununa çare olmaktadır. Akıllı otomatik otopark sistemleri size özel teknoloji ve fiyatları için bizi arayınız.

0212 278 4405

Otopark Yönlendirme Sistemleri Referanslarımız

Otopark Yönlendirme Sensörü

Sensör

Ultrasonic sensör park yerlerinin dolu boş durumunu tespit ederek bu bilgiyi alan ünitelerine iletir. Her park yerinin tepesine bir sensör monte edilir.

Otopark Yönlendirme Led İndikatör

LED İndikatör

Bölgesel, kat ve ana giriş displayleri gibi kulllanım amacına yönelik farklı displayler vardır. Otopark girişinde tüm katların bilgilerini yada bir koridorun başında koridordaki dolu – boş yer bilgisini yönlendirme okları eşliğinde sunabilirler.

Otopark Yönlendirme Alan Ünitesi

Alan Ünitesi

Alan üniteleri belli miktarda sensörün bilgisini toplar ve bilgileri merkezi kontrol ünitesine ulaştırır. Alan üniteleri sensörlerin ve sensörlere bağlanan led indikatörlerin aynı hat üzerinden beslemelerinide sağlar.

Otopark Yönlendirme Ana Kontrol Ünitesi

Ana Kontrol

Ana kontrol ünitesi alan ünitelerinden gelen bilgileri işleyip yorumlaryarak yönlendirme panellerini kontrol eder. Aynı zamanda bu bilgileri bilgisayara ve veritabanına aktarır.

Otopark Yönlendirme Led Displayler

LED Displayler

Bölgesel, kat ve ana giriş displayleri gibi kulllanım amacına yönelik farklı displayler vardır. Otopark girişinde tüm katların bilgilerini yada bir koridorun başında koridordaki dolu – boş yer bilgisini yönlendirme okları eşliğinde sunabilirler.

Otopark Otomasyon Yazılımı

WEB Tabanlı Yazılım

Web tabanlı ,mobil yada masa üstü izleme yazılımları sayesinde otoparkın anlık olarak durumunu izleyebilir, istatistiksel verilere ulaşabilirsiniz.

Otopark Yönlendirme | Otopark Yönlendirme Sistemi | Otopark Yönlendirme Sistemleri | Otopark Otomasyon | Otopark Otomasyonu | Otopark Otomasyon Sistemi | Otopark Otomasyon Sistemleri | Ultrasonik Yönlendirme Sistemi | Kameralı Yönlendirme Sistemi | Araç Yönlendirme Sistemi | Otopark Boş Yer Gösterim ve Sayım Sistemi | Park Yönlendirme Sistemi | Otopark Yönlendirme ve İzleme Sistemi | Otopark Boş Dolu Sistemi | Otopark Dolu Boş Sistemi | Park Alanı Yönlendirme Sistemi

otopark-yonlendirme-sistemi-yazilimiYAZILIM

Otopark yönlendirme sistemi yazılımı sayesinde anlık otopark bilgillerine ulaşılır. Aynı zamanda yazılım detaylı istatistiksel bilgileri sunar: Yıllık, aylık, günlük doluluk oranları,Giriş çıkış bilgileri, Müşterilerin ortalama geçirdikleri süreler, En çok giriş yapılan saatler, Hafta içi – hafta sonu doluluk oranı…

HERYERDEN KOLAYCA İZLEYİN

Otopark yönlendirme sistemi web arayüzü sayesinde, yöneticiler her yerden sistemi izleyebilirler. Aynı zamanda müşterilere yönelik olarak hazırlanmış sayfalarla sürücüleri otoparka gelmeden önce bilgilendire bilirler.

Otopark sisteminin kurulumu ve ayarlarının rahatça yapıldığı bir ortam sunar. Araç hareketlerinin canlı olarak masaüstü yazılımı ile izlemek mümkündür.

 Otopark izleme yazılımının mobil versiyonu ile araç kullanıcıları cep telefonları aracılığı ile otoparka gelmeden önce bilgilendirilebilir.

MONTAJ VE KURULUM

Projeye göre sensör data ve besleme hatlarının taşınacağı rijid veya emt boruların , yerine göre tavaların otopark tavanına montajı yapılır.

Sensörleri seri olarak alan ünitelerine bağlayan , data ve besleme hatlarını barındıran CAT6 kabloları kanalların içerisine döşenir. Alan ünitelerinin merkezi kontrol ünitesine bağlanyan kablolama yapılır.

Sensörler adreslendikten sonra hazırlanmış olan emt veya rijid borulara buatlar aracılığı ile monte edilir. Sensörler CAT6 kabloları ile ana hattaki patchlere bağlanır.

Kontrol ünitelerinin enerji hatları çekilir ve sensörler kontrol üniteleri üzerinden beslenir. Sensörlerin ve kontrol ünitelerinin bir birine bağlanmasından sonra alan testleri yapılır. Alan kontrol üniteleri en son olarak ana kontrol cihazına bağlanır.